WEEK VAN DE VRIJWILLIGER 2017

Een week om te bedanken

Met 750.000 zijn ze, de vrijwilligers die zich in Vlaanderen inzetten. Sommigen doen dat elke dag opnieuw, anderen maken zich met momenten vrij. De één geeft veel tijd, de ander wat minder. Maar één ding hebben ze gemeen: die duizenden vrijwilligers zetten onbezoldigd en uit vrije wil in voor een goed doel, in hun buurt, bij acties en evenementen of in jouw organisatie. Bedank jij je vrijwilligers ook?

Disclaimer

Deze website is een initiatief van het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk (VSVw) vzw. Aan het gebruik ervan kunnen geen rechten worden ontleend. Hoewel we proberen om te zorgen dat alle informatie die verstrekt wordt, correct is, kunnen we hier geen sluitende garanties op geven. Het VSVw kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt. VSVw is niet aansprakelijk voor de inhoud van websites waar links naartoe gemaakt worden.VSVw kan niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten in adressen van websites of domeinnamen op deze site.

Deze website gebruikt cookies. We behandelen je gegevens vertrouwelijk en ze worden nooit doorgegeven aan derden. Merk je iets op dat niet juist of aanstootgevend is? Contacteer ons.